LAGERTØMMING Juki HZ-L60 Limited Edition

Elektronisk symaskin

Varenr: HL60
LAGERTØMMING Juki HZ-L60 Limited Edition Elektronisk symaskin
6 476,-Kampanjepris
8 095,-Ordinær pris
-+
3 På lager

(Googel Translate):

HZL-60HR-B symaskin sikrer enda større presisjon og nøyaktighet i syarbeidet ditt, siden du kan stille inn innstillingene akkurat slik du vil ha dem.

Med 40 stingmønstre, og automatisk sensorsystem for knapphullssøm, og 3 forskjellige knapphullsmønstre, er det mulig å løfte dine sykreasjoner til et enda høyere nivå.

Med symaskinens energisparende LED-lys på, kan du alltid tydelig holde oversikt over arbeidet ditt – selv om du syr med maskinens topphastighet på 800 sting/min. På en HZL-60 kan du også regulere trykket på trykkfoten – dette sikrer perfekt transport av stoff, uavhengig av materialvalg.

 

Automatisk nåletrådesystem
Det automatiske nåletrådesystemet trer enkelt nålen, slik at du enkelt og umiddelbart kan begynne å sy. Du kan enkelt og raskt tre nålen med bare én hånd. Du legger ganske enkelt vaieren i styret og senker armen, så er du i gang.

Start- og stoppknapp
Fargen på Start/Stopp-knappen indikerer maskinens status, og gjør det enkelt og tydelig for deg å forstå maskinen din.
[Grønn] Klar til å starte eller mens du syr
[Rød] Ikke klar til å starte
[Orange] Er i spoleviklet tilstand strat og stopp JUKI HZL-60HR

strat og stop JUKI HZL-60HR

Reversøm/forsterket søm
HZL-H-serien kan, ved å trykke på en knapp, automatisk sy en låsesøm i begynnelsen og slutten av syingen. Maskinen har to forskjellige knapper som gjør det mulig å sy de to typene låsesøm automatisk; brettsøm og forsterkningssøm.

Enkelt og direkte mønstervalg

Maskinen har åtte typer stingmønstre. Vi har gjort disse lett tilgjengelige, da det er mulig å bytte mellom mønstrene ved å trykke direkte på de forskjellige mønsterknappene.

Nål heve/senke posisjonsknapp
Denne knappen på maskinen gjør det mulig å endre nålens opp- og nedposisjon umiddelbart. I tillegg gjør denne funksjonen det også mulig å endre nålestoppposisjonen, og du kan til og med bare sy en halv sting.

Knapphullsystem
HZL-H-serien gjør det enkelt for deg å sy knapphull med det automatiske knapphullsystemet. Du plasserer ganske enkelt knappen på knapphullsfoten, så vil maskinen din automatisk sy knapphull som er tilpasset den spesifikke knappens størrelse.

Kontroller trykket på trykkfoten
For denne maskinen har vi gjort det enklere for deg å kontrollere de ulike stoffene dine – uansett om disse er tynne eller tykke. På denne maskinen kan du snu og velge den perfekte innstillingen i forhold til materialet du syr i, noe som gjør at du får en komfortabel transport av stoffet ditt.

Klart og sterkt LED-lys
En veldig klar og sterk LED-pære er montert rett over nåleområdet. Pæren gir deg en knivskarp oversikt når du jobber med de ulike syprosjektene dine. Vi har valgt en LED-pære, da denne sørger for at arbeidsområdet ditt ikke blir oppvarmet mens du syr, og du kan derfor sy konsentrert, bekymringsløst og uforstyrret.

Friarm/tilbehørsboks
Tilbehørskassen er avtakbar, noe du kan ha stor nytte av om du syr med friarm eller f.eks. trenger å sy noe så smalt som et erme. I tilbehørsboksen er det mulig å oppbevare ditt ulike standardtilbehør til din maskin. På den måten har du det alltid samlet og for hånden.

Den valgte innstillingen er veldig synlig
Vi har gjort det oversiktlig og enkelt for deg å se hvilken innstilling du har valgt i forhold til stingmønstre og nåleposisjon. I tillegg er det også ganske enkelt å både velge og endre disse innstillingene.

Hurtigreferanseplate
Det følger med en plate med mønster, som gjør det enkelt for deg å få oversikt over alle funksjoner, sømme og mønstre maskinen din inneholder.