Prym Nålitreder for synåler

Trer vanlege synåler enkelt.

Varenr: 611120
Prym Nålitreder for synåler Trer vanlege synåler enkelt.
89,-
-+
17 på lager

Google translate:

Prym Nåletreder Bordmodell gjør det lettere å tre nålene dine. Den er semi-automatisk – det blir ikke enklere å tre nåler. 

Settet består av to deler. Den første delen er en hvit plate i størrelsen 7x5 cm. Den røde nåletrederen måler 3x5 cm. Begge delene er laget av plast. På platen settes selve den rød røde nåletrederen fast ved å kjøre den mellom de to skinnene. Når nåletrederen er på plass kan du sette spolen med den ønskede tråden på den kjegleformede hvite holderen, så blir holdes på plass mens du trer nålen. 

Legg tråden over innhakket like bak røret og inn gjennom nåleholderen. Deretter finner du den ønskede nålen i størrelsen 0,50-0,90 mm. Sett nålen i holdere med nåløyet nedover og spissen oppover. Deretter trykker du på den hvite knappen og nålen tres automatisk. I siden på nåletrederen finner du en trådskjærer, så det er enkelt å klippe over tråden. 

Prym leverer gode håndarbeidsartikler verden over. Siden 1903 har Prym fokusert på kvalitet og funksjonalitet. Når du kjøper produkter fra Prym, er du garantert et solid redskap til en god pris.